Eerikkala Kievari

Su 9.5. äitienpäivänä, lounas lohikeitto ja jälkiruokana mango-juustokakku+kahvi, hinta 10 euroa/henkilö. Lounas alkaa klo 11.00

Kievarin kahviosta saatavilla kahvia, pullaa, pientä suolaista, virvoitusjuomia. Lounas tarjonta aloitetaan myöhemmin keväällä.

Eerikkalan golfkentän Kievarin miljöö ihastuttaa museoaitoillaan sekä viihtyisällä 1800-luvun lopun henkeä huokuvalla entisöidyllä tuvalla. Rakennusta kiertävällä terassilla voi herkuttelun ohessa seurata golffareiden 1. väylän avausten onnistumisia tai 9. päätösväylän lähestymislyöntejä ja putteja. 

Yrittäjäpariskunnan Tuija ja Jari Nuutisen vetämä Kievarin kahvila- ja ravintolatoiminta on kerännyt kehuja ja tyytyväisiä asiakkaita äärimmäisen maukailla tarjoiluillaan ja lämpimällä, asiakaslähtöisellä palvelullaan. Kievari palvelee niin golffareita kuin muitakin kesäasiakkaita pelikaudella joka päivä ja kesäkauden ulkopuolella tilauksesta.

Kesällä kahviotuotteiden lisäksi tarjolla on lähes päivittäin keittolounasta sekä maukkaita burgereita ja muuta pikkusuolaista.

Tilauksesta Eerikkalan viihtyisissä tiloissa järjestyvät myös yksityistilaisuudet, kokoukset ja perhejuhlat.

TERVETULOA EERIKKALAAN!

 

Yhteystiedot:
Jari, p. 0400 936 044, sposti: toimisto@eerikkalagolf.fi 
Tuija, p. 040 718 0571

Tänne päivitetään kesäaikaan päivittäistä lounastarjontaa...

PÄIVÄN LOUNAS

 

Kievari