Kentänhoitokalusto vaihtuu kokonaisuudessaan uusiin!

21.01.2022 10:00

Eerikkala Golf panostaa vahvasti kentän laadun parantamiseen entisestään, sekä erilaisiin
ympäristöasioihin golf-kentän hoidossa. Samalla tavalla kuin Witraktor / John Deere panostaa
uuden tekniikan ja uusien vähemmän ympäristöä kuormittavien golf-hoitokoneiden
markkinoille tuomiseen.

Näinpä Eerikkala Golf ja Witraktor / John Deere ovat tehneet sopimukset uusista kentänhoitokoneista vuosille 2022-2026 tärkeänä osana kentän kunnon ja laadun nostamista entisestään.
Sopimus sisältää koneiden lisäksi useita hyviä osia huolto- ja käyttövarmuuteen sekä erikoiskoneiden lyhytaikaisiin tarpeisiin liittyen.

Samalla on tehty 5-vuotinen kumppanuussopimus, jonka myötä Witraktor tulee saamaan näkyvyyttä kenttäalueellamme ja he ovat mukana kehittämässä ja tukemassa Eerikkala Golfia vahvasti myös jatkossakin.

Eli ensi kesän väri kentällämme on entistä vihreämpi.

"Eerikkala Golf Oy:lla on tarkoitus olla lähitulevaisuudessa Suomen paras ysireikäinen kenttä ja haluamme jatkossa panostaa entistä enemmän laadukkaan golfkokemuksen saavuttamiseksi. Jotta tavoitteeseen voidaan päästä ja puheille saadaan perusteita, täytyy kenttämme kunnon olla huippuluokkaa. Tämän vuoksi lähdimme alkusyksystä 2021 kartoittamaan uutta kentänhoitokalustoa ja sopimukseen päädyimme Witraktorin kanssa. Olen erittäin tyytyväinen valintaamme ja yhteistyömme on toiminut todella loistavasti. Sopimuksemme kattaa lähes koko kentänhoitokaluston, joten nurmen lisäksi ensi kesän väri kentällämme on vihreä", toteaa ansiokkaan työn hyvän sopimuksen syntymisen eteen tehnyt Peliyhtiö Eerikkala Golfin hallituksen puheenjohtaja Jari Korhonen

Peliyhtiö Eerikkala Golfin hallituksen puheenjohtaja Jari
Korhonen ja Witraktorin aluemyyntipäälliikö Jukka Nirkkonen